Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

Tarotkaart Toren door helderzienden

Tarotkaart Toren

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 6 juni : Toren
De Tarotkaart Toren verwijst naar het feit dat het nu tijd is voor verandering, de kaart kondigt transformatie aan, het begin van een nieuw tijdperk in je leven. Een beetje gelijkaardig aan de Tarotkaart De Dood. Als een oude toren vervallen is en begint af te brokkelen, dan is het tijd om deze volledig af te breken en een nieuwe toren te bouwen, zoals een feniks herrijst uit zijn as. Er is verandering op komst, of je het nu leuk vindt of niet.

Verandering is op komst en je hebt zelf de keuze of je deze verandering wenst te aanvaarden of niet. Zie de verandering niet als iets negatief, want de verandering is in uw voordeel, met de beste bedoelingen. Alleen de verandering op zich kan even een moeilijke periode voor je zijn, omdat je eerst moet beseffen dat de verandering een mooie periode aankondigt. Enkele zekerheden in je leven zullen worden weggehaald zodat je kracht en veiligheid in jezelf kan vinden, maar weet dat er een periode met betere zekerheden staat aan te komen. Bouw geen muren om je heen met geheimen, verberg je oprechte gevoelens niet voor mensen in je omgeving waar je echt van houdt. De Tarotkaart Toren wil je doen beseffen dat je die virtuele muur om je heen niet eeuwig kan ophouden, ze zal binnenkort langzaam afbrokkelen. Stel je open voor je naasten om je heen en je zal zo het echte geluk vinden.

Hou niet vast aan enkel materiƫle zaken, uw ziel en geestelijk genot hebben veel meer waarde. Je zal leren uit je fouten. Bij elke nieuwe toren die je bouwt, elke nieuwe periode uit je leven zal je rekening houden met de fouten uit je verleden. Je zal je toren steviger bouwen met betere funderingen, sterkere materialen, met hulp van betere werklieden. Zo bouw je ervaring op. Het probleem voor de meeste mensen is dat ze zich concentreren op het verlies van de vorige toren en ze negeren de kans die is gegeven voor een betere mooiere toren.

De Tarotkaart Toren zal alles wat negatief is en verouderd laten verdwijnen in een vuurzee, maar al het positieve zal over blijven zodat je een nieuwe start kan maken in de beste omstandigheden. Alles wat nodig is om je leven opnieuw te beginnen blijft overeind en alles wat verloren is gegaan zal je kunnen vervangen door nog betere zaken.

Kies ervoor om te laten wat je niet meer nodig hebt en hou je vast aan wat echt belangrijk voor je is, dan zal de overgangsfase veel soepeler en zonder frustratie verlopen. Probeer je niet vast te houden aan je huidige situatie, laat de dingen gebeuren, werk de Tarotkaart Toren niet tegen!

De Tarotkaart Toren verwijst naar het feit dat het nu tijd is voor verandering, er zijn lasten die van je schouders vallen door deze verandering. Je nieuwe pad zal voor geestelijke bevrijding zorgen.

De tarotkaart Toren duidt erop dat je uit je schelp moet kruipen, dat er een mooie, spannende wereld op je wacht, buiten je comfortzone. Misschien was die schelp waarin je schuilde tot op heden goed, maar misschien heb je ook wel veel leuke dingen gemist omdat je ze niet aandurfde. Je zal nu in een fase terechtkomen waarin je je kwetsbaar moet opstellen, maar waarin het warme, uitdagende leven op je wacht.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende helderzienden - live antwoorden
Naar Boven