Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

Tarotkaart Keizer door helderzienden

Tarotkaart Keizer

De Grote Arcana  -  Bewustzijn
Tarotkaart van 25 juni : Keizer
De Tarotkaart Keizer, is op vele vlakken de tegenstelling van de Tarotkaart Keizerin. De Tarotkaart Keizerin is de moederfiguur, de Tarotkaart Keizer is de vaderfiguur, intelligent en kundig over hoe de levensweg als deel van een structuur samen gaan met alle andere mensen. De Keizer heeft een energierijk en machtig hart, zoals iedere vader zou moeten hebben. Hij laat deze kant van zichzelf zien door het opdragen van strenge plichten en rechten. De Tarotkaart Keizer behoed je meer dan de Tarotkaart Keizerin, omdat hij orde in een crisis kan brengen en niets deze orde laat onderbreken. Onder zijn Keizer kleding zit een schild die de Keizer met hoogmoed en eer draagt. Het schild zal je behoeden en wijst naar de Keizer die je altijd zal beschermen. De Tarotkaart Keizer legt uit dat voorbehoud en regels er alleen zijn voor je eigen gesteldheid, want zonder een regel en orde zou er een complete crisis en anarchie heersen. De Keizer staat symbool voor de ferme hand, maar vooral om diegene die onder zijn hof vallen te beschermen. Je hebt dus als het ware een beschermende engel die over je waakt.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende helderzienden - live antwoorden
Naar Boven