Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

helderziende Tineke

Helderziende Tineke

Numeroloog  -  Paragnost  -  Spirituele coach     0909 95 95 -     0903 416 36

Tineke - PIN 2245

Numeroloog - Paragnost - Spirituele coach

Bel helderziende Tineke op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Lieve mensen, mijn naam is Tineke en met mijn helderziende gave kan ik je met behulp van mijn Lenormand kaarten, elfenkaarten en pendel, helpen om terug een beter inzicht in jezelf te geven. Ik ben ervan overtuigd dat je soms de hulp van iemand anders nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Graag wil ik jou hierbij helpen. Ook kan ik als toevoeging veel uit numerologie halen. Liefs, Tineke.

Getuigenissen Tineke

Tineke alles verloopt zoals ik had verwacht bedankt dat je me zo goed helpt in mijn zakelijke vlak, mijn bedrijf is inderdaad positieve veranderingen aan het ondergaan dankje. Groetjes Bea.

Bea

Tineke wat een goed helderziende ben je. Uw inzicht kan geen toeval zijn. Ik voelde mij Beter na ons gesprek Olivia.

Olivia

Dag Tineke.
Dank je wel, wat ben ik blij met jou telkens ik in de put zit weet jij er mij uit te halen met je goede inzichten en raad. ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Liefs Elysia.

Elysia

Wat een positief mens, ben jij Tineke altijd fijn om met jou te praten heel erg bedankt daarvoor, ook bedankt voor je goede voorspellingen, tot later, ik bel snel terug Cassie.

Cassie

Tineke. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper ben je xxx Alie.

Alie

Tineke, je hebt me supergoed geholpen. En je bent heel duidelijk en je geeft me rust met je stem. Je voorspelling is precies op de tijd die je aangaf uitgekomen. Heel heel veel dank Sabrina.

Sabrina

Tineke, is een super lieve vrouw. Raakt je tot de kern en zit er boven op. Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten. Aanrader om te bellen.
Bedankt. Liefs Leonie.

Leonie

Lieverd Tineke, ik ben je ooo zo dankbaar dat jij er steeds ben met je luisterend oor en raad. ik weet niet hoe ik je echt kan bedanken voor alles, ik hoop dat ik je nog zeer lang kan bellen. daar trek ik mij enorm aan op. groetjes en tot gauw. Daniela.

Daniela

Tineke, je bent een top vrouw. Je geeft me zo goed gevoel en ik voel dat ik rustig word. Je voorspellingen kloppen, hij heeft me vandaag al gebeld. U geeft me ook rust tijdens ons gesprekken ik geef je 5 sterren het liefst 10 xx Ali

Ali

Tineke. Enorm bedankt dat je me zo goed te woord stond.
hier kan ik echt wat mee. Bedankt Elynn.

Elynn

3 weken geleden contact gehad met Tineke en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Mel.

Mel

Hoi Tineke, bedankt voor je legging.
Ik kon veel dingen plaatsen. Hoop dat mijn verhuizing toch nog eerder plaats kan vinden. Vetrouw erop Lisa.

Lisa

Dank u wel voor de mooie Reading en de tips die u mij gaf. Ook voor de kaart legging.

….

Dank je lieve Tineke. Pas een heel mooi consult met je mogen hebben. Ik wou u en iedereen heel graag nog even meegeven dat je buiten een heel helder, fantastisch, machtig medium met uitzonderlijke gaven, ook een hele lieve dame bent. Je consult betekende zoveel meer voor me dan enkel duidelijkheid in het verleden, heden en de toekomst. Dank je wel voor je liefde, geduld en hulp hierbij. Zonder dat ik je ook maar iets moest zeggen, zag je heel gauw werkelijk alles correct. ik was echt enorm onder de indruk van u inzichten en helderheid, ik geloof ook dat je voorspellingen zeker gaan uitkomen. Je bent zeker een aanrader voor iedereen. Heel veel liefs Fati.

Fati

Tineke is een vrouw met een hart van goud. Vol liefde en warmte staat u mij altijd te woord, zonder veel woorden weet u altijd al precies wat er speelt. U heeft het altijd juist. Een top medium. U zal altijd de waarheid spreken hoe hard die soms ook kan zijn. Maar door de rust en de kracht die u mij altijd weer geeft door onze gesprekken is alles veel makkelijker te dragen. Een echte steun een aardsengeltje. Een aanrader voor iedereen die een eerlijk helder en duidelijk antwoord wil. Ga u snel weer bellen. Liefs Donna.

Donna

Tineke je bleef volhouden dat er iemand anders in mijn leven zou komen, ondanks ik bleef hopen op een persoon uit mijn verleden,
t is gebeurd en ben echt verliefd en dolgelukkig wauw. Top,
Liefs Frida.

Frida

Wat een zuiver medium is Tineke, was echt een leuk gesprek. Goede inzichten gekregen waar ik iets mee kan. Gr Thea

Thea

Tineke je bent top. en we voelen elkaar goed aan, voor mij ben je een top medium maar ook vertouwd gevoel bij je, ik bel je gauw Kathy.

Kathy

Toffe reading je had het gelijk goed.
Bedankt! Ik hoop je een andere keer te spreken xx.

Cari

Tineke is recht door zee, vertelt je niet wat jij wil horen en zet je weer in jouw kracht. Topvrouw. Dank Sandra.

Sandra

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Tineke

PIN 2245

Dit is de profielpagina van helderziende Tineke. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven