Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

helderziende Petrus

Helderziende Petrus

Medium  -  Spirituele coach  -  Toekomst voorspellen     0909 95 95 -     0903 416 36

Petrus - PIN 2602

Medium - Spirituele coach - Toekomst voorspellen

Bel helderziende Petrus op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Mijn naam is helderziende Petrus en ik ben 30 jaar actief als helderziende. Mijn kenmerk is dat ik graag blanco het consult inga, daarom heb ik het liefst dat u geen informatie vooraf geeft, maar gelijk uw vraag stelt. Op deze manier wordt ik niet beïnvloed door uw informatie vooraf, en kan ik u als helderziend en voelende, een zo zuiver mogelijk consult geven.

Getuigenissen Petrus

Met Petrus een rustgevende gesprek gehad. Hij kon goed invoelen door zijn gave wat er speelt. En wat er gaat gebeuren. Een aantal voorspellingen gedaan voor de nabije toekomst inzake mijn vraag. Als de dingen uitkomen zal ik dat melden. Het was in elk geval een aangename intuitieve gesprek dat rust heeft gegeven. Dat is voor mij ook heel veel waard.

Lydie

Petrus, U bent een heel duidelijk medium. Zonder vragen te stellen vertelt u precies over mijn heden en verleden.
Dank je wel, kan je alleen maar aanraden. Heb goede ervaringen met Petrus.

Saffie

Lieve Petrus, dankjewel voor je liefdevol heartfelt energie en gesprek, je bent een mooi zuiver en fijn mens en medium. Liefs Diana.

Diane

Fijn gesprek met Petrus gehad over huisvesting/nieuwe woning. Veel tips gekregen en als dat huis er over een maand of 3 aan komt zal ik heel blij zijn.

Annemiek

Dag Petrus
Heb net gebeld met jou. Dank je hartelijk voor de uiteenzetting, mijn gevoel werd door jou bevestigd en ik heb veel meer inzicht gekregen. Je bent echt super. Nogmaals dank.

Anja

Heel duidelijke reading ik herken alles wat je zei. Weet nu ook hoe eraan te werken en wat er precies de oorzaak is van mijn huidige situatie. Bedankt

P

Je bent een eerlijk mens Petrus, je zegt exact hoe het zit ook als het niet positief is, Het is zo mooi hoe jij je spirituele gaven kan gebruiken, zet zo voort.

Gerda

Petrus, je heb mij heel goed geholpen. bedankt voor je mooie en wijze consult.

Frits

Wat fijn Petrus, altijd als ik jouw gesproken heb dan kan ik weer verder.
Je bent heel sterk in je kracht en verdiept je in anderen.
Jij bent zeker een aanraader voor iedereen omdat jouw gave erg veelzijdig is en omdat ik uit ervaring weet dat ik je altijd om hulp kan vragen.
Bedankt Patricia x.

Patricia

Heel fijn lief en kundig Paragnost, neemt je ook echt heel serieus en is begripvol. Maakt het niet mooier dan dat het is. Dankjewel Petrus

Saar

Heb je net gesproken over mijn grote liefde, je hebt meerdere keren gezegd dat we zielsverwanten zijn en dat we terug bij elkaar komen. Hij heeft alleen wat tijd nodig. Ik vertrouw erop dat het gaat uitkomen wat je vertelde. Ik voel me weer als herboren en heerlijk relaxed. Nogmaals dank voor je fijne consult.

Galina

Je bent een eerlijk en oprecht Paragnost Petrus. Je zegt hoe de vork in de steel steek, klaar en duidelijk. Dankjewel

Miriam

Dank je voor jouw geduld. jouw steun, jouw inzichten en jouw advies. Petrus.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.

G

Heel vriendelijke man, tijdje terug gebeld.. bedankt voor de reading Petrus. hopelijk komt m'n droomwens dan ook uit. groetjes M

Marcel

Beste Petrus het was een fantastisch gesprek, bedankt voor uw voorspellingen. Ik vertrouw op U. Hoop dat alles net zo uitkomt zoals u dat hebt aangegeven. xx K

Katrien

Ik heb een echt goed gesprek gehad met Petrus. Ben steeds blij dat ik kan bellen .
Annelies.

Annelies

Ik bel Petrus zeker al jaren. Los van de toekomstvoorspellingen vind ik hem een fijne “life coach” met goede adviezen. Hij heeft veel mensenkennis en is erg rustig en kalm. Een fijne gesprekspartner om te spreken wanneer je op zoek bent naar raad.

Yeliz

Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar

Marianne

Petrus is rustig en lief, Hij zit er altijd bonk op. Bedankt Petrus. Liefs E

Els

Lieve Petrus, ik wil je graag bedanken voor alles wat je voor me betekent, een rots in de branding. Je hebt me al zoveel inzichten meegegeven, en ik mag, dank zij jou, de vruchten plukken van alles wat ik heb toegepast in mijn leven. Niet gemakkelijk, maar dat had je me ook verteld. Liefs Manuela

Manuela

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Petrus

PIN 2602

Dit is de profielpagina van helderziende Petrus. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven