Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

helderziende Niamh

Helderziende Niamh

Invoelend  -  Sociaal invoelend  -  Paranormaal begaafd     0909 95 95 -     0903 416 36

Niamh - PIN 2417

Invoelend - Sociaal invoelend - Paranormaal begaafd

Bel helderziende Niamh op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Hallo, ik ben helderziende Niamh: zowel heldervoelend als helderwetend. Mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak en karmische relaties. Nood aan een luisterend oor, ben ik er om jullie bij te staan met positieve energie.

Getuigenissen Niamh

ik wil u bedank voor het gesprek van gisteren. Het was best een lange gesprek en bleef geduldig en legde steeds de kaarten. Het is altijd een topsport om u aan de lijn te krijgen en ik begrijp waarom. Maar mensen moeten ook meer recensies schrijven, zodat de rest weet hoe goed u bent. Wat u in de kaarten ziet, klopt altijd en wat de toekomst gaat brengen, dat is een vraag. Nogmaals bedankt voor uw geduld.

buitenland

Bedankt Niamh! Altijd staat u klaar met heel veel geduld en u bantwoordt al mijn vragen. U weet dat ik onzeker ben over bepaalde zaken die niet lopen zoals gedacht en nooit bent u onduldig om te kijken. Vandaag had ik u na onderbreking weer kunnen spreken en was weer te laat met laden en u was weer in gesprek
Erg bedankt!

K

Ik was te laat met opladen en viel weg. Kon helaas ons gesprek niet afmaken en netjes gedag zeggen. Maar u ziet zoals altijd veel en alles wat relevant is komt naar boven. Bepaalde dingen zijn op hun eigen manier gebeurd zoals u dat vaker heeft gezien. Bedankt!

Anoniem

Zo een interessante gesprek! Heel veel dingen benoemd die 100% klopte. Sorry viel weg!
100 sterren.

Anoniem

Lieve Niamh,
Bedankt voor je eerlijk- en oprechtheid en vooral je gerust stellende woorden. Elk gesprek met jouw geeft je mij weer kracht om geen moed te verliezen. Je bent oprecht en eerlijk en je wind geen doekjes om. tot horens.
Liefs jo.

Jo

Hallo lieve Niamh, ik wil je enorm bedanken voor ons gesprek. Je hebt me enorm geholpen en ben je heel dankbaar voor. Hoe jij mij de wegen laat zien. Jij bent zeker een aanrader. Tot gauw.Hele mooie reading top, dank Melly.

Melly

Dingen die u zag komen uit. Zo prettig om af en toe u te bellen.

K

Zuiver tot in detail. Dit medium is uiterst geschikt om te toetsen of hetgeen je zelf aanneemt klopt. Je zult zien dat haar uitleg van de situatie zaken zo verheldert dat het je helpt beter inzicht te hebben. Zeker een aanrader.

Jon

Beste Niamh, bedankt voor uw tijd vanmiddag. Ik viel en kon geen afscheid nemen. Een aantal dingen die u twee maanden geleden had gezien, zijn waarheid geworden.

Waterman K

Dank je Niamh. Je uitleg is duidelijk en direct. Ik ben erg blij met haar raad, echt een voorbeeld. Dank voor het fijne gesprek. Knuffel Jennifer.

Jennifer

Dank je wel, nogmaals Niamh!
Zo blij, dat het precies zo uitkwam alweer zoals je zag.

Anoniem

Beste Naimh, u had gisteren gelijk over opschoning en discussie wat gebeurd was. Ik hoorde het gisteren na ons gesprek.

SK

Mijn credits waren opgebruikt. Langs deze weg wil ik je bedanken voor je mooie reading, je duidelijkheid en je constante inzet om alles correct door te geven. Dank je .

steenbok

Lieve Niamh, Ik wil je bedanken voor je fijne consult. Je vertelde mij de dingen heel duidelijk zonder veel vragen te stellen ik hoop dat alles uitkomt wat je mij verteld hebt. Ik vindt je echt een heel eerlijk en zuiver medium en raad mensen aan die duidelijke en eerlijke antwoorden willen Niamh te bellen. Groetjes Jean.

Jean

Bedankt weer voor uw geduld en tijd. U heeft voor elke vraag de tijd genomen zoals altijd. Ziet er niet zo rooskleurig uit maar we gaan het zien.

Lange gesprek

Niamh is een uiterst bekwame medium. Ze ziet het kristalhelder. ik kan iedereen zoja aanraden,alles wat ze zegt klopt helemaal. Ze voelt dingen duidelijk en direct aan. Ze is een bijzonder lief mens en je voelt meteen bij haar dat ze echt is. Ik geloof in haar.

liefs L.

L

Liefste Niamh, dank je wel. Je bent heel goed.

Ysaline

Heel erg bedankt voor uw geduld.
Alles klopt wat u zegt. Kan uren naar u luisteren omdat alles gedetailleerd klopt. Wow

S & k

U had gelijk over zijn gezondheidsproblemen. Ademhaling etc.

...

Ik was net te laat met opladen. wilde heel graag nog het verhaal horen. Ik zal nog eens proberen u te bereiken.

S

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Niamh

PIN 2417

Dit is de profielpagina van helderziende Niamh. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven