Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

helderziende Lobke

Helderziende Lobke

Sociaal invoelend  -  Luisterend oor  -  Raadgever     0909 95 95 -     0903 416 36

Lobke - PIN 2631

Sociaal invoelend - Luisterend oor - Raadgever

Bel helderziende Lobke op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Hallo, ik ben helderziende Lobke en wist al zeer vlug dat ik bepaalde zaken en situaties kon aanvoelen Reeds jaren probeer ik mensen bij te staan en te helpen met mijn kaartjes. Ik ben heldervoelend en kan samen met mijn kaartjes jou trachten te helpen en duidelijkheid te brengen in bepaalde situaties waarin je bent verzeild geraakt. Ook kan ik je helpen via mijn pendel en heb je nood aan een boodschap van mijn engelenkaartjes dan kan ik dit evenzeer voor jou doen. Wil je inzichten in een bepaald probleem kan ik je nog helpen met mijn inzichtkaartjes. Of je nu hulp wil omdat je problemen hebt met werk, liefde, geld of eender wat, je mag mij steeds contacteren. Ben je op zoek naar een luisterend oor of een goed gesprek, ook hiervoor kan je bij mij terecht. Laat mij jou helpen om in bepaalde zaken die jou nu bezighouden inzichten te geven. Tot snel, helderziende Lobke.

Getuigenissen Lobke

Dank je wel Lobke, kwam weer uit wat je zei

Anoniem

Lobke, bedankt wat je gezegt hebt is uitgekomen je bent een aanrader. Je had gelijk. Natuurlijk, zoals altijd. We hebben terug contact en doen terug leuke dingen.
Steeds help je me door mijn onzekerheid. Ben je zo dankbaar voor jouw advies. Je bent een toppertje x S

Suzan

Lieve Lobke, ik bel je al enkele jaren met een lach en een traan. Je voelt mijn situatie zo goed aan en je voorspellingen zijn tot op vandaag telkens uitgekomen. Ik bel je zeker weer.

Steffy

Beste Lobke,

Telkens ik u sprak over mijn vrienden zag jij in de kaarten liggen dat ze grote financiƫle zorgen hadden. Vandaag hebben ze mij hun problemen vertelt. Je zat er boenk op! Wilde ik graag laten weten. Ik bel je binnenkort weer. Vele groetjes Felix

Felix

Hallo Lobke, Dankzij jou ben ik anders gaan kijken naar het leven. Jij hebt mij positiviteit gegeven. Ben jou daar heel dankbaar voor. Ik wens jou het beste verder. Groetjes Tea.

Tea

Wat ben jij goed ! Dit was de eerste maal dat ik jou belde. Je zat er onmiddellijk op en gaf mij weer vertrouwen. Ik bel je zeker weer.

Mary

Hoi Lobke, bedankt voor het leuke gesprek en het compliment. Je hebt me wel aan het denken gezet om meer te gaan doen met mijn gave. Veel liefs en tot gauw. Karlien.

Karlien

Hoi Lobke, ongelofelijk hoe jouw kaarten en mediumschap nauwkeurig zijn. Je vertelt alles op jouw eenvoudige manier maar haarfijn juist. Alles wat je zei klopt en vooral de antwoorden dat je van hierboven krijgt zijn ongelofelijk juist. Ik ben zeer tevreden met jou. Het is zeker waarde naar jou te bellen. Tot binnenkort. Liefs Simone.

Simone

Lobke had uitspraken gedaan en die zijn deze week allemaal uitgekomen. Het heeft wat tijd gekost, maar tijd is nou eenmaal ons beste vriend. Nu nog hopen dat het laatste ook uitkomt. Erg duidelijk, discreet, helder, transparant. Echt een aanrader, liefs van Fiona.

Fiona

Bedankt lieve Lobke voor je openhartige gesprek met mij.
En ook bedankt voor al je adviezen. Ik had geen idee dat ik daarin zat zeg. En ik ga je zeker weer terug bellen want ik werd meteen een stuk rustiger en voel mij ook veiliger nu bij mezelf, had ik dit eerder geweten had ik je eerder gebeld. Bedankt hoor lieve mens. Dikke knuffel van Saskia.

Saskia

Prachtigg consult gehad! Lieve vrouw! Ik ben zeer tevreden!

Ber

Lobkr. Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. Chapeau, een aanrader Mieke x.

Mieke


Lobke, je wist veel dingen uit mijn verleden naar boven te brengen, iets wat iemand anders echt niet kan weten. Ik hoop echt dat wat je voorspeld hebt uit zal komen. Als dat zo is dan zal ik je dat zeker laten weten.

Gr A.

A

Beste Lobke,
Misschien herinner je t u niet meer, ik heb in april of mij gebeld met de vraag of je zag dat ik een verhoging zou krijgen op mijn werk. Je zag t toen duidelijk liggen en ook dat t niet voor meteen zou zijn. Dit klopt dus volledig. Vorige week bericht gekregen dat het erdoor is. Een grote dank u wel. Ik bel u binnenkort zeker nog eens op. Groetjes

JM

Dag Lobke u heeft het goed gezien hij is terug. Ik heb u vorige week gesproken en zou nog een recensie achterlaten.

Anoniem

Beste Lobke we hebben elkaar al paar keer gesproken en je blijft bij jou standpunt over wat ik jou heb gevraagd, maar wat beter is dat is dat je zonder iets te vragen dingen vertelde die volledig kloppen over de persoon, ook zaken die ik enkel weet en die jij zag en die ik dan ook moest toegeven, niet zo als bij vele, nu hopen dat wat je mij hebt gezegd het ook voor mij uitkomt dank je wel voor de fijne gesprekken en zeker tot binnen kort grts die rare uit spanje.

luc

Lobke
Ik kon u niet meer bedanken dus bij deze bedankt voor te luisteren.

Rita

Mooi consult Lobke ik ga je zeker nog terug bellen
Bedankt

Simonne

Lieve Lobke

Bel nu al zolang met jou. Alles komt in de tijd uit. Ook op zakelijk vlak heb jij mij van goed advies voorzien.

Zal je nog vaak bellen. Veel dank en liefs

Je bent een kanjer. Een super paragnoste, groetjes Steffie xxx

Steffie

is nu al een paar keer dat we hebben gesproken al een paar weken en lobke blijft bij haar standpunt over wat ik heb gevraagd en we wachten af wel zeggen dat er al paar zaken zijn uitgekomen wat er is gezegd hopen dat die laatse stap ook er mag zijn op een dag maar steeds een goed gesprek en iemand die je niet zo maar aan het lijntje houd en tijd trekt maar recht af rechtdoor is met wat ze te zien krijgt, echt een hele lieve en oprecht dame die mij al veel heeft geholpen
dank je wel voor alles

luc

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Lobke

PIN 2631

Dit is de profielpagina van helderziende Lobke. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven