Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

helderziende Johannes

Helderziende Johannes

Helderziend  -  Heldervoelend  -  Sociaal invoelend     0909 95 95 -     0903 416 36

Johannes - PIN 2681

Helderziend - Heldervoelend - Sociaal invoelend

Bel helderziende Johannes op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Mijn naam is helderziende Johannes, helderziende met vele jaren ervaring. Ik krijg duidelijke beelden en boodschappen door tijdens een consult die ik dan doorgeef voor je. Ik ben heel sterk met zaken zoals vermissing, blokkades en relaties. Ik help je om terug in je kracht en energie te komen.

Getuigenissen Johannes

Johannes biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Ik vind hem eerlijk en oprecht en ik ga hem ongetwijfeld zeker nog eens bellen.

Liefs Sanaa.

Sanaa

Beste Johannes,

Blij met je mooie reading.
ik hou u zeker op de hoogte topper.
Chantalle xx

Chantalle

Johannes is een zeer fijn mens om gesprekken mee te voeren. Op de meest verbloemde maar juiste manier tracht hij de situatie met mogelijke oplossingen aan je verstand te brengen. Zo prachtig uitgelegd dat je er rustig van wordt. Alleszins bedankt voor al jouw fijne woorden. Mira.

Mira

Lieve meneer Johannes wat doet u toch mooi werk en wat mogen we dankbaar zijn voor iemand als u. Ik heb u regelmatig gebeld en u heb mij zo geholpen. Ben je zeer dankbaar Lisa.

Iisa

Top ! Deze hele lieve man gaat onmiddellijk naar de essentie van je probleem door op je energie in te voelen zonder dat je te veel uitleg moet geven. Hij helpt je met zijn wondermooie gaven en houd je niet zomaar aan de lijn. Je ervaart dat deze man vanuit zuivere, pure en warme intenties werkt. Zeker een aanrader!
Liefs, Marie

Marie

Gisteren Johannes gebeld en zoveel geweldige informatie gekregen. Hij heeft me zo bemoedigd met de reading die hij me gaf. Dat had ik nodig in de situatie waar ik nu inzit. Ook hoe ik in elkaar zit, mijn vader die doorkwam en uit de sterke familie (voorouders) ik kom. Waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Zo fijn allemaal om te horen. Verder heb ik al jaren geen nacht meer helemaal door kunnen slapen en vannacht is dat wel gebeurd, een hele lange aaneengesloten nacht geslapen.
Johannes is zo
geweldige paragnost, vriendelijk en bemoedigend. To the point, zuiver. Een zekere aanrader! Als ik echt wil weten hoe het zit zal ik Johannes bellen. Bedankt Johannes

Anja

Dank je wel Johannes, ik waardeer je readingen enorm. En je hebt weer veel info gegeven. Even weer processen. Want het is ook emotioneel. Je bent heel zuiver. Als de deals rond zijn bel ik je weer. De dame die deze week flinke shifts maakt.

Stuiterbal

Wat ben je toch goed . Je ziet het allemaal zoals het komt . Bedankt voor al jou steun tot nu toe .

Sonia

Johannes, bedankt voor je heldere voorspellingen. Ik ben erg tevreden. Al veel uitgekomen. Liefs Antonia.

Antonia

Ik hoop dat Johannes lang op de lijn blijft, want hij is erg goed.
Voorspellingen komen uit, hij is snel, houdt je niet onnodig aan de lijn en geeft het vertrouwen wat je nodig hebt.
Tijdje geleden gesproken en hij heeft destijds de waarheid verteld, bel je snel weer Linda.

Linda

Bedankt voor Uw eerlijke en correcte reading Johannes.
een dikke knuffel.
Cora.

Cora

Dank je Johannes voor een enorm verhelderend en inhoudelijk fijn gesprek. Veel voor mij bevestigd en nieuwe lagen duidelijk gemaakt fijn dat ik mijn verwachting en blijheid over de toekomst met jou mocht delen. Liefs Marian.

Marian

lieve johannes, ik ben je zo dankbaar.. ik ga je snel weer bellen! Liefs E

Emiliana

Lieve Johannes, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Hartelijk dank. ik bel u zeker nog terug, Frida.

Frida

Dag Johannes,
dank je wel voor het gesprek. De combinatie tussen je intuitief aanvoelen en je psychologische kennis is super en heeft me veel gebracht. R

R

Johannes heeft gezien dat mijn ex terug zou komen voor een gesprek dit is gebeurd. Hij voorspelde ook een hereniging in relatie, dit is nog even afwachten.

Fab

Hoi Johannes u had het goed gezien hoor binnen week contact nu de andere voorspelling die u heeft gedaan afwachten bedankt. Alma

Alma

Johannes,
Je bent op het juiste moment in mijn leven gekomen. Ik heb de laatste tijd hoop zooi over me heen gehad. Je hebt mij en mijn dierbare op een respectvolle manier weer op het juiste pad gezet. Veel dank hier voor.
Groetjes M

M

Wat een vriendelijke en rustige man is Johannes.. Heel acuraat met het invoelen, de waarheid is altijd simpel. En zo is ook precies deze man. Precies wat ik nodig had. Dank nog hiervoor Katy.

Katy

Zo blij dat ik je eindelijk te pakken kreeg. Je bevestigt mijn gevoel in mijn toch wel moeilijke situatie. Ik heb weer rust en vertrouwen gekregen door jouw bevestiging en wat je zei over de persoon die verantwoordelijk is voor de situatie klopt helemaal. Nu afwachten tot het resultaat er eindelijk mag komen. Duizendmaal dank

Pascale

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Johannes

PIN 2681

Dit is de profielpagina van helderziende Johannes. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven