Welkom

De mobiele pagina Livehelderzienden.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - live antwoorden

helderziende Johan

Helderziende Johan

Luisterend oor  -  Raadgever  -  Sociaal invoelend     0909 95 95 -     0903 416 36

Johan - PIN 2420

Luisterend oor - Raadgever - Sociaal invoelend

Bel helderziende Johan op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Ik ben Johan een helderziende en werk al jaren met de lenormandkaarten. Ik wil mensen helpen die het even niet meer weten zodat we samen met de kaarten en mijn inzichten een oplossing vinden. Ik hoor je graag helderziende Johan.

Getuigenissen Johan

Zeer lieve man die eerlijk de problemen duid en de oplossingen die zullen komen weergeeft

LV

Ik belde Johan, eerder met een vraag over hoe iets ging uitpakken hij heeft gelijk gekregen. Super. Bedankt voor al je voorspellingen. heel erg bedankt. Super goed xx Anja.

Anja

Johan. Heel goed gesprek gehad. helaas geen tegoed meer. maar alles klopte zonder wat te vertellen. ik bel zeker nog een keer terug, liefs Berna.

Berna

Was wel heftige informatie waar de reading mee begon, ik schrok natuurlijk even. Weet ook niet uit elke hoek ik het nieuws kan verwachten, maar ben nu wel voorbereid, en dat is blijkbaar de bedoeling. Het eigen huis en de reis zie je gelukkig komen in het voorjaar, dus nog wat geduld ermee maar ben blij dat je me dat hebt kunnen zeggen. Bedankt nogmaals en ik kom bij je terug voor nieuwe vragen! Liefs Anne.

Anne

Wat een lieve man zegt wat er speelt en is eerlijk. Beloofd geen sprookjes en zegt wat hij ziet. Fijn of minder fijn. Dank je daarvoor xxx ik weet waar ik sta en is nu aan mij hoe ik hiermee omga. Ik bel zeker nog eens terug als ik ergens mee zit.

Caroline

Ik belde jou omdat ik geen goed gevoel had over mijn moeder die ernstig gevallen was. Je hebt mij dat bevestigt en hoe pijnlijk het ook is, kreeg je door dat ze naar de hemel ging, ze was op en weer herenigd zou worden met haar overleden dierbaren. Na de begrafenis heb ik je gebeld en sale details die je had genoemd klopten tot in kleine details. Ook dat we dichterbij elkaar komen. Het is teveel om op te noemen. Johan, ik waardeer je eerlijkheid, precies zoals je het ziet en de kaarten uitgebreid uitgelegd. Tot nu toe kloppen jou voorspellingen. Wil je een consult waar je mee verder kan , raad ik je aan om Johan te bellen. Bovenal een oprechte medium en liefdevol. Ik dank je uit grond van mijn hart dat je niet alleen mijn gevoel hebt aangevoeld maar precies zegt wat nodig is en je houdt iemand niet langer aan de lijn dan nodig is. Een goed luisterend oor en empathisch. Nauwkeurig in communicatie, topper op deze lijn.

N

Alles dat u heeft voorspeld is uitgekomen dank u wel johan

Lena

Johan

Ik kon u niet meer bedanken ,maar zeer zeker en juist consult en goed aangevoeld.
Dus prettige werkweek

Rita

Dank je wel Johan voor je helderheid en duidelijkheid. Alles heeft geklopt wat je me mee hebt gegeven. Je bent rustig en betrokken.

Ilse

Bedankt om er steeds te zijn in moeilijke tijden

maggy

Johan is erg vriendelijk en duidelijk!! En luisterd goed. Er is voorspeld vorige maand mei 2023 dat er in juni contact komt met mijn ex!! Ben benieuwd. Het is nu nog maar effe juni. Ik hou jullie opde hoogte. Fijnedag

Cc

Accuraat. To the point. heel eerlijk.

Feline

Johan is een eerlijke goede ziel, die inderdaad een gave heeft, hij heeft mij inzicht gegeven en de antwoorden die ik nodig had dat ik juist door naar mijn gevoel te luisteren goed heb gehandeld afstand te nemen van onbetrouwbare oneerlijke relatie die niet goed voor mij is was en is.
Het is onvoorstelbaar hoe goed Johan het bij het rechte eind heeft en alles goed ziet.
Het klopt allemaal voor 100% en dat maakt hem als medium uniek, zelf zijn voorspellingen zijn direct en duidelijk.
Zal hem altijd om raad vragen dat is een ding wat zeker is. dank je Johan veel licht vanuit mijn hart voor jou.

Brigitte

Johan, je bent een engel. Bedankt voor het fijne gesprek. U heeft duidelijk dingen vertelt die kloppen. Nu maar afwachten hoe alles gaat lopen.

Eefje

Je bent echt een topper Johan. Al jouw boodschappen zijn zo duidelijk, echt onvoorstelbaar.

Steengoed ben je.
Dankjewel en tot snel XX.

Veronique

Johan voelt mij heel goed aan, weet alles heel goed over te brengen en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Paragnost met veel kennis en inzicht

Alysha

Wat een mooi gesprek. Je wist alles zo goed te beschrijven van beide kanten. Je bent heel open en eerlijk en daarvoor wil ik je bedanken.

julia

Ik heb vertrouwen in kaartlegger Johan zijn gave. Hij heeft uiteindelijk altijd gelijk. Dankjewel Johan hiervoor

Berna

Johan praat niet naar de mond, zag alles weer goed ook laatste keer toen ik je belde zei je het zelfde maar de dingen zagen er nu beter uit dan toen omdat het ook beter gaat nu. Jij voelt snel in, en ook to the point. Liefs Mar

Mariska

Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M

Mireille

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Johan

PIN 2420

Dit is de profielpagina van helderziende Johan. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven